2011-02-20

Jag tänker på kossor, för kossor RÅMar

Jag kom nyss hem från RÅM (Grön Ungdoms Riksårsmöte!). Jag är ganska trött, också ganska frustrerad på något vis. Frustrerad över att det är över, att jag inte pratade med fler människor, att jag kände mig fel under hela tillställningen. Jag är rätt, jag är där och nästa år ska jag ha skrivit motioner. Jag ska påverka och tycka mer. Jag ska skälla mer och diskutera mer. Jag ska inte acceptera hierarkier och jag ska inte acceptera härskartekniker och dålig stämning. Jag vill att vi leker mer mellan det seriösa och inte mår dåligt över tidschemat! För det är ju fantastiskt, vi påverkar, vi tycker, vi diskuterar, alla där är ju guld var och en! Vi ska bejaka det faktumet, och varandra! Så. Tack för en otroligt häftig helg.

Annars då. Jag vet inte vad jag vill göra på sportlovet, i sommar, efter studenten, etcetera. Så jag är väl stressad. Jag har mycket den här veckan. Sen är det dock lov lov lov lov och det är skönt.

Min kusin Ellens hamster Pepsi dog idag. Det var katten Frasse som bet honom så han fick inre blödningar. Den jäveln. RIP Pepsi.

Dagens ord: Bifall. Istället för "Ja" kommer jag de närmsta dagarna att säga "jag yrkar bifall" eftersom jag är fast i RÅM-spår. Tack.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar