2011-10-03

Lång dag

 
 Bild tagen av Louise!

Idag var vi pundare på nollningen och kallade oss för Bettan, Guttan, Katrin, Carola, Elvis och Skip medan de riktiga pundarna ockuperade några andra bänkar lite längre bort. Vi körde norsk karaoke och jag förstår inte hur svårt det ska vara att sätta Calcutta av Dr. Bombay!!?!?! Sen drog jag hem och lät mig bjudas på asgod middag som mamma lagade (ni måste prova blomkål i ugn med purjolök, russin och solrosfrön. Helt sjukt gott.) Efter det drog jag in till stan igen och satt i Vitans lusthus medan regnet öste ner på de tappra ettorna som socialiserade sig med varandra ändå. 

Dagens ilska 1: Att man inte behöver betala något när man ska gå in på den allmänna toaletten på Mariatorget om man är man, eftersom pissoaren är gratis. Toaletten behöver en femkrona, Sesam Öppna Dig räcker inte till där. Det störiga är att det skulle lika gärna kunna finnas pissoarer för kvinnor som är gratis. I Indien är många toaletter bara ett hål i golvet, fast fint liksom. Två utmarkerade ställen där man sätter fötterna och sen en avlång skål man kissar i. ASBRA GREJ, DEN FATTAS STOCKHOLM!!

Dagens ilska 2: Tänka att man som vanligt börjar halv tre på måndagar men sen inser att just imorgon är det mössprovning, dagen efter nollningen, och såklart ska 3A komma dit först eftersom vi är ju först i alfabetet! Som vanligt frå E sova tills typ elva! Jag kommer inte vara där halv nio! Sorry gajs!

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar