2011-09-19

Korrekta missförstånd?

(Var på fest igår hos MoaLee. Så himla kul. Så himla kul! Dansade till Grease och blues och Abba och drack bål och hade fiskedamm, men satt också och diskuterade allt ifrån frasen "estetiskt korrekt missförstånd" till vegetarianism.)

Sigrid gick nyss hem. Vi åt söndagmiddag och såg på Blue Lagoon. Fan vilken dålig film. Helt sjukt. Helt brutalt råkeff. Den kom på 80-talet. Dom blev säkert fett hypade. Kan tänka mig att alla hormonstinna barnen hade posters på dom. Dom förtjänade det inte för dom kunde inte agera ett smack.
Sigrid är bäst. Sigrid dansar fem gånger i veckan i skolan för att hon går dans på Södra, plus att hon dansar på eftermiddagarna. Hon är otroligt smart, har integritet och charm på samma gång och när hon ler så blir man alldeles lycklig.

Lite mysig vardagsilska då. Jag är så jävla trött på Kenza och hennes jävla resor överallt. Jag är dels väldigt avundsjuk på henne för att hon kan gå med sin smala, bruna kropp på stranden vid det turkosa havet när hon helst vill för att hon är loaded, men jag blir så himla ledsen och arg på att hon gör det utan att ens nämna någon form av klimatpåverkan. Hon åker ju bort minst en gång i månaden. ANSVAR, KVINNA.



/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar