2012-06-07

Pengar rullar ut som de ska

En av favoritsakerna att göra i kollektivtrafiken (förutom att irritera sönder sig på ohövliga personer eller stirra ofint mycket på en viss människa) är att delta i någons skrattanfall. Menar då inte nödvändigtvis att jag sitter och rågarvar tillsammans med personen utan att ens veta vad orsaken till asgarvet är, utan mera att möta personens blick när den, som folk oftast gör när de beter sig onormalt i kollektivtrafiken, ser sig omkring för att undersöka medresenärernas reaktioner och på så sätt avgöra nästa drag (fly, fäktas, fortsätta garva). Jag vill bidra till att personen fortsätter skratta, jag tänker aldrig bli en sån som stirrar ont på glada människor. Idag började jag skratta med lite också. Händer ibland när personen har ett väldigt medryckande skratt. Det kan ju verkligen inte skada någonstans.

Jag köpte en BH till studenten idag som var dyrare än mina skor. Så här mycket kostar min outfit:

Hatt: 495 kr
Byxor: 1100
Topp: 799 + uppsydd till kostnad av 150 kr
BH: 640 kr
Osynliga trosor: 120 kr
Skor: 600 kr
Armband 79 kr

Herregud det här är alltså ca 4000 kronor (3983). Det här är ju helt sjukt. Har väl köpt det över en period på 4 månader, och mamma bidrog väl med hälften till byxorna och toppen.

Dock, såhär, jag har köpt allt med en tanke om att kunna återanvända det. Skorna är fett användbara, armbandet är inte alls överfancy, toppen är fett casual och byxorna är ju asnajs och de blir feta att ha i sommar. Trosorna är ju bra att ha, och en ny BH har jag inte köpt sedan förra sommaren. Hatten är väl det enda som bokstavligen kommer läggas på hyllan.

Men ändå. Vad i helvete. 

Hörrni - tips på najs tårtor? 

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar