2009-05-12

Swainfloo

Det är så kul med svininfluensan, jag garvar varje gång jag hör namnet.
Det är förmodligen någon som tycker att medicinindustrin gått för dåligt nu under finanskrisen (fan vad jag är trött på det ordet också) och har säkert spridit det här viruset för att tjäna några extra slantar på nässpray.
Folk köper det med hull och hår, det är minsann skitfarligt och alla ska vaccineras. Helst stängas in i husen och bara äta potatis i ett decennium. Löpsedel efter löpsedel om folk som dör och "NUU HAR SVININFLUENSAN KOMMIT TILL FINLAND!! SPRINNGG!!!!".
Varför?
Folk har för tråkigt. Jag är seriös. Visst, det har skett dödsfall, men det är Mexico vi snackar om. Sjukvårdens hygienstandard är på samma nivå som i en bajamaja på Hultsfred, om inte värre.
Nu har det även startats en debatt om vad influensa-skiten ska kallas egentligen. Ordet svininfluensa har tydligen inte gjort underverk för fläskindustrin, folk vill inte äta fläsk för att de tror att de kan få svininfluensa av det. Jag fattar inte problemet, lägg på det på den långa listan med alla andra problem som man kan få av att äta lite bacon; hjärtattacker, högt kolesterol, bilringar runt magen, larver i magen, etc.
Man kan ändå inte få svininfluensan av att äta fläsk. Folk är dumma.

Nog om detta. Idag har jag inte gjort någonting, jag åkte till skolan. Yay. Jag tog även första steget flera gånger, händer inte ofta, eller jo förresten. ALLTID. Tjena. Om det är något som ska fixas så handlar det ändå alltid tillslut om att jag måste fixa det. Så är det. Det finns folk som fixar, och folk som glider med. Jag fixar. Okej? Grattis, glid med mig.

Ett nytt ord uppfunnet av stavfel på MSN (jag har många såna):
hAHA - När man börjar skratta och plötsligt får en ny idé.

Är jag glad? Nej, jag är bara inte ledsen.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar