2012-10-18

Knugen

Folk bankar runt i internatet, sena timmen till trots. Jag kom precis till rummet. Snön har smält nu förresten, så nu är det väldigt mörkt och vattnet är helt kolsvart.

Jag har lärt mig en hel del konstiga saker här. En del av det handlar om att få i sig billigt protein. Tydligen är quinoa och linser en bra källa till protein. Man kan göra pastasås på bägge också (shit använde ordet bägge fan sjukt ord tänker på Jonas när jag använder det för han säger det jämt. Saknar honom). Fick det till lunch idag på skolan, pasta med quinoasås. Det var gott, smakade som köttfärssås.

Fan hatar knugen. Knugen är en idiot som inte vill ge miljöhjältepriset till en GU:are som kämpar för att Ojnareskogen ska finnas kvar för att det är ett för kontroversiellt ställningstagande, men han kan åka till saudiarabien och dela ut det till någon jävla scout. Han är ju helt sjuk i huvudet. Det är fan sjukt att kungen fortfarande sitter där, det är helt sinnes. Han är ju dum i huvudet och så sitter han ändå där och leker runt i världen, klipper band på invigningsceremonier och är med vid andra viktiga tillställningar. Det hade varit lättare att ha monarki om kungen hade gjort något bra av alla skattepengar och all uppmärksamhet men han sitter ju bara där och försöker fortfarande lära sig alfabetet.

Dagens ord: Dunder. Dunderbra ord.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar