2012-04-04

Världens roligaste blogginlägg


Jag är fett rädd att jag håller på att bli sjuk igen. Linnéa ringde igår och ba "Aaah asså jag har fått scharlakansfeber så om du känner att du har lite ont i halsen så kanske du borde gå till doktorn", varpå jag svalde hårt med min onda hals. Jag ska ta Gardasilvaccinet på torsdag. Avbokade tiden förra gången för att jag var sjuk och nu kanske jag måste göra detsamma. Avboka mitt liv typ. Jag har jättemycket att göra. Öva till intagningsprovet på Skurup, köpa present till min kära bror som fyller år, skriva två skoluppsatser och en franskpresentation till imorgon, repa live night, flytta, osv. Nu måste jag plugga.

Det som är bra är att jag vaknat de senaste morgnarna av solen som lyser in i mitt rum, och över Värtahamnen utanför mitt sovrumsfönster. Och jag fick jobbet på Valhallabageriet. Livet skulle kunna bli enkelt men än så länge är det inte det.

/inkzor

2 kommentarer:

  1. varför tar du ett jobb? du hinner inte. Så du kan ha råd med resor och köpa fina grejer? Du hinner inte resa och köpa fina grejer. sov nu!

    SvaraRadera
  2. Jag tar ett jobb som jag kommer att hinna med när jag får sommarlov, planerar att inte jobba fram till dess. Sen har jag ingen lust att resa och köpa fina grejer, har inget behov av fina grejer och jag ska till Grekland i sommar så resa kommer jag göra så det räcker. Jobbet behöver jag för att kunna börja betala för mig när jag bor hemma, och ha pengar för i höst om jag kommer in på en skola. Haha, långt svar men nu förstår du mina tankegångar i inläggen typ.

    SvaraRadera