2009-10-26

Inte okej.

Inte okej att inte blogga på såhär länge. Inte okej. Jag har jättemycket att berätta dock.

Fredag: Var hemma och dog lite. Kollade på idol. Fan vad trött jag var.
Lördag: Träffade Sonia och drog på Grön Ungdom-möte. Så sjukt intressant. Vi gick igenom vad GU stod för, fick välja en punkt i deras "broschyr" och presentera den inför gruppen. De som tror att miljöpartiet bara kan miljöfrågor kan ju ta sig i rumpan, de har fett bra åsikter om alltifrån ekonomi till reklam till jämställdhet, och såklart miljöfrågor. Och vi fick en påse med klistermärken och pins!!! FINNS INGET BÄTTRE ÄN KLISTERMÄRKEN OCH PINS!!! Dessutom kan jag väl nämna att man inte hade några problem med att stirra på killen som höll i hela spektaklet. Det gjorde inte heller något att han hette Dag, om man är så snygg så är det tufft att heta Dag.
Sonia är bäst också, är bara så liksom.
På kvällen drog jag till Matilda på fest. Det var jättemysigt och soft tills en kille kallade mig fitta för att jag inte ville ligga med honom varpå han muckade gräl med en annan tjej och gav henne en bitchslap. Som tur var så var två stora tuffa killar där som tryckte ut honom ur lägenheten. Fett äcklig kille.
Söndag: Drog in till stan med Felicia och shoppade järnet! Det var jättekul att träffa henne igen. Köpte en tröja på monki, strumpbyxor och lite andra småsaker. Väldigt bra. Sen åkte jag hem och fixade till mig, för sen var det på't igen med releasefest på Mosebacke. Var på förgrej med Sofia från rytmus och som bor jättenära mig. Vi var hemma hos hennes kompis nära Medis. När jag var påväg dit kan ni ju gissa vilka jag träffar: Kompisar till killen som snetände på Matildas fest. De var ju snälla och så, frågade om de hade hört något mer från honom varpå de såklart säger att "Jomen han kommer här." Jag ser honom komma gående och typ "AH OKEJ KUL HARE BRA HEJDÅ!". Fan vad skraj jag blev. Han var ju inte full nu eller så, men usch ändå och jag var helt ensam.
Releasfesten var jättekul! Så sjukt mycket folk bara, och alla där var typ ascoola och apsnygga söderkisar. Man blev ju nervös. Musiken var bra, bandet hette Epeleptric tror jag.
Sofia är den skönaste tjejen på länge, måste bara säga det. Hon läser inte min blogg tror jag, men jag ska nog säga det till henne i alla fall. Så kul att vara med henne, man bara flummar totalt och garvar bort problemen. "Jag skäms för min Gorby's", säger jag bara.
Idag var jag inne i stan och träffade Thandi, catch:ade up lite. Sen träffade jag ett gäng gamla vänner från min klass i Belgien, vilket var askul. Verkligen stört längesen som jag träffade dom.

Nu vet ni vad jag haft för mig. Ni vet också att jag hatar sånt här, jag är inte "Hej det här gjorde jag idag"-bloggaren.

/inkzor

1 kommentar: