2009-06-24

"This is life, and everything's alright."

Snart har jag skrivit hundra inlägg på den här bloggen, hoho jaja så tiden går fort. Är på mitt 90:e nu alltså.
Har varit ute en massa idag. Haft så kul att jag glömt bort att äta, åt en macka på bussen när jag åkte in till stan vid halv ett och sen kom jag på att jag var hungrig när jag kom hem vid sju. Undrade varför jag fått en sån huvudvärk, drack faktiskt mycket vatten. Kom då på att jag inte ätit något. Smart. Ringading.
Promenerade först med min föredetta lärare, och numera vän, Linus. Vi trotsade hettan och gick från Slussen, över västerbron och till Rålis eller var vi nu var. Jag brände mig på axlarna. Charmigt, men jag hade det väldigt trevligt. Sedan tog jag mig därifrån till Vällingby och lite till. Riddersvik hette det. Där väntade Sara och Sonia på mig! Sara stod i vattnet i bara underkläderna och skrek för att en fisk nafsade henne på tårna, och Sonia satt och skrattade åt henne, plaskade vatten på henne och fotograferade. Sköna tjejer, precis som det ska vara. Vi satte oss på klipporna vid havet och drack varm, kokande cola (nej Sara, det var kolsyran som bubblade, den kokade inte). Det var najs.
Man har det bra. Jag har sagt det ganska ofta den senaste veckan, men jag menar det. Jag har verkligen haft det så jävla bra. Varit med människor jag tycker om, skrattat, legat i solen, ätit god mat och haft det otroligt bra. Jag älskar det. Allt känns väldigt bra just nu. Imorgon drar jag till Dublin och jag mår ju inte precis mindre bra av det heller. Hoppas mina vänner och nära och kära också har det bra, det är ni värda.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar