2009-08-20

Men förlåt då

Jag kan sammanfatta dagen med några meningar:

Min svensklärare ser ut att kunna gå på skolan, men har världens vackraste röst.

Min engelsklärare hann inte säga mycket eftersom brandlarmet gick, och då alla gick ut började alla klappa olika rytmer, dansa och sjunga till det fyrtaktiga larmtjutet.

Min SO-lärare är fett taggad, PK, feminist, och var inte rädd för att säga kuk och fitta eftersom hon jobbat på RFSU. Det var hon klar med. Varje gång hon sa det ryckte alla elever till lite nervöst och började fnittra. Förutom att fitta betyder "våt ängsmark", vilket jag visste, så betyder kuk "liten utväxt på träd". Det tyckte jag var fint. Haha.

Jag hade min pappa i franska, det var intressant. Väldigt roligt också!
Dagens kommentar var ändå Connys, som inte alls skämtade när han sa så här på franskalektionen:
"Suèdois, betyder det svennejävel eller?"
Suèdois betyder svensk.

Jag då? Kan sammanfatta mig med några ord: Trött, mensvärk, dålig hårdag men trots detta med ett leende på läpparna, för vad ska man göra? Man måste hänga med de här första dagarna. Jag känner för att gå och lägga mig typ nyss, så förlåt om jag inte skriver små roliga anektdoter om hur massagestolen på skolan har en funktion som känns som att någon trycker upp en påle i röven på en. Och ja, det är sant att vi har en gratis massagestol i ett litet rum på skolan som man får använda, och det senare är också sant.
Fanta lemon finns i Sverige nu igen, det gör mig lycklig.

("Nehe, okej visst, jag gillar inte dig heller.")

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar