2012-01-04

Ett kvartal i taget, lite ekonomiskt


Januari
Det största som hände var att jag klippte av mig håret den 26e! Knasade med samhälle B och sjöng bossa i skolan. Jag hade tydligen hosta också! Men herregud. Här började även mitt Desperate Housewivesberoende tack vare Sara. Arrade inför a cappella gruppen också som tog sin början!


Februari
Glömde bort alla hjärtans dag. Drog på RÅM över en helg och det var festligt. Började jobba på coop den 24e februari. En ny era i mitt liv tog sin början. (Ack lilla barn, om du hade vetat vad du givit dig in på). Den här månaden var också fylld av inställda fikastunder med olika vänner, på grund av för mycket skola och jobb. Jobbade och pluggade hela sportlovet. Fan vad kallt det var också med snö.


Mars
Det var arabisk vår i omvärlden och kanske inom mig också, vad nu det ska betyda. Vårt hus lades ut till försäljning. Jag socialiserade mig lite mer och hade fest, vilket var svinkul! Jag repeterade inför rollen som Julia i vår skolas uppsättning av den pjäsen i modern tappning och musikalform. Det var roligt och utmanande, och det blev en skitbra föreställning som stärkte mitt självförtroende. Hade mycket plugg, mycket skola men fann samtidigt tid att hämta mina kusiner från dagis. Var även hårmodell vilket var lite tokigt sådär, kort karriär.

April
I samband med att jag såg filmen Blue Valentine med Linnea började min dyrkan för Ryan Gosling, som inte ännu har avtagit trots att det gått 7 månader och att jag därför borde ha passerat the infatuation-phase. Fortsatte med extremt mycket plugg, jobb och enstaka festtillställningar. Blev i efterhand äcklad av en konstig situation vilket ledde till konfrontation. Njöt av våren som äntligen kom och smälte mina nästan frostskadade tår, och minns nu en dag när jag var med tre olika vänner i staden och bara njöt. Min dator dog här också, och med den alla mina filer och bilder och så. 


Vi börjar såhär va.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar