2009-06-17

Sommarens plåga

Det verkar som om myggorna har vaknat. Av någon jävla anledning så älskar myggor mig, kärleken är dock inte besvarad. Mina myggbett svullnar alltid upp en aning, blir hårda, kliar som fan och blir röda. Det är inte vackert. Ni ska få se, mot mitten av sommaren kommer jag att vara prickig. Hittills har jag fått två på kinden, bredvid varandra, ett på vänstra vaden, ett under högra knäskålen och ett vid vänstra armhålan.
Jag är nog "varmblodig", som folk uttrycker det (Alla människor är ju varmblodiga?). Myggor gillar tydligen det. Jag har även blodgruppen O-. Ganska ovanlig.
Jag ska lista upp de sämsta ställena, utan inbördes ordning, som man kan få myggbett på. Lita på mig, jag har erfarenhet:
  • På fingrarna. Det svider som fan när man kliar eftersom huden är rätt känslig där.
  • Under foten. Man kan ju inte gå och klia sig under foten hela tiden så då får man försöka gnugga foten mot skosulan vilket resulterar i att folk tror att man har en mental störning.
  • I ansiktet, främst på ögat. Det ser fördjävligt ut.
  • Innersida lår, på rumpan eller mer privata delar. Där kan man ju inte gå omkring och klia hela tiden. Man är hjälplös.
Det värsta med myggor är ändå nätterna. De håller en vaken till långt inpå nätterna med sitt evinnerliga surrande. Man ligger där i sängen och vrider sig i de svettiga lakanen och bara önskar att de kunde sätta sig någonstans på kroppen och ta vad de vill ha så man kunde få lite sömn. Jag brukar alltid tända lampan och försöka vänta ut dem. De brukar alltid dra sig till ljuset efter ett tag, och då kan man passa på att smälla dom. Jag har blivit världsbäst på att smälla myggorn genom åren, ojojoj. År av träning, barn. Jag älskar såna där el-racket som man kan använda om man vill bränna dom till döds. Jag blir helt överlycklig. När jag ser hur jäveln låångsamt blir till en bit kol kan jag inte göra annat än att lyckligt ge ifrån mig ett glädjetjut eller ett "DÖÖÖ DITT FAAANSKAAAP HÄ-HÄ-HÄÄÄÄ!!!".

Jag och myggor har alltså en komplicerad relation till varandra. Slår vad om att jag är ökänd i deras kvarter. "Ingrid, myggmördaren. Akta er för henne, barn."
Skitbra. Tack. Låt mig vara ifred.

/inkzor

1 kommentar:

  1. hahah, fyfan vad rolig du är. Gillar din lista på ställen man blir myggbiten på. Haha, skön du är. / Johanna

    SvaraRadera