2010-12-13

Smälter



Han har med sig en stråkkvartett på nästa turné, och han har klippt sig. Ååh.

/inkzor

4 kommentarer:

  1. Åh, såg detta när jag skulle pluggat historia förraveckan (hehe)!

    Underbar man,kärlek åt honom

    (Råkade först skriva ihop kärlek och åt så att det blev kärlekåt, känns som ett nytt snuskigt ord att använda!)

    SvaraRadera
  2. Najs prioriterat faktiskt.
    Saknar när vi såg honom i somras, det var så fint. Bra kväll, mycket bra kväll!
    Kärlekåt! Fantastiskt! Haha :D

    SvaraRadera
  3. oj, alltså inte för att vara elak eller något, men det verkar inte gå framåt så mycket för din blogg alltså. 2000 besökare, 940 inlägg på 2 år vilket leder till ett antagande att du själv besökt din blogg minst 940 gånger, vilket därmed lämnar oss med 1060 besökare på 940 inlägg. På 2 år. Nu kanske du säger att du inte bryr dig om hur många som besöker din blogg, eftersom du är självutnämnd estet och antagligen endast bloggar för att du gillar webbdesign och för att du bara har den här bloggen för dig själv. Fast vi vet ju båda två att så inte är fallet, då du går på fucking rytmus och inte vill något annat än att få ställa dig ensam på scenen med din akustiska gitarr och spela ännu låt som alla betraktar som medelmåttig men ändå ger dig stående ovationer och beröm för. För när man har sådant bekräftelsebehov att man själv kallar sig för estet, så vet man att du kanske borde börja tänka på att kanske skaffa dig en ordentlig utbildning och ta dig i kragen. För svart på vitt liksom, ingen vill se ännu en medelmåttig, söt liten tjej stå och spela en medelmåttig låt. Och som sagt, jag säger bara detta för att jag också gillar ord, och om det stämmer att även du gör det så borde du kunna ta in vad jag nu skrivit och tänka över det, för det är så man gör om man gillar ord. / Julius Winter

    SvaraRadera
  4. Hej Julius!

    Jag skriver inte detta bara för att jag gillar ord, även om jag gör det, utan mest för att jag ogillar dig och din stil.

    Jag skulle kunna gå igång och överanalysera dig utifrån det lilla jag har att gå på, såsom det faktum att du av någon anledning känner dig manad att angripa folk av ingen anledning alls, men jag har viktigare saker att fokusera på just nu.

    Jag väljer att lägga min energi på min första reaktion när jag läste din kommentar här ovan, dvs en stark känsla av beskyddande gentemot en vän.

    Således:

    För ditt eget bästa bör du i fortsättningen avstå från att sprida din hatiska dynga om, till och i närheten av min vän Ingrid. Du må vara en självgod pajas av naturen och det kanske du inte kan rå för, men se till att våra vägar inte korsas på detta sätt igen. Du vill inte ha mig som fiende.

    Hoppas du frisknar till snart.

    SvaraRadera