2009-04-08

Ego

Varför är det så att folk tycker om att prata om sig själv? Även jag gör det. Men varför? Vad är grejen?
Man kan sig själv bäst, det är det ämne man vet mest om, och alla dejting-tjänster säger att man ska fråga personen så mycket som möjligt om den själv så att personen får prata om sig själv. Då känner man sig bekväm och då är sannolikheten stor att man tycker om den personen som låter en prata om sig själv.
Jag tycker det borde vara tvärtom. Om man nu kan sig själv så bra, varför vill man inte prata om den andra personen? Grejen är ju den att det blir en skum cirkel då, för jag är trött på folk som pratar om sig själv men jag själv vill inte prata om mig för jag tycker inte om när folk gör det. Förstår ni? Vadfan gör man då? Det är väl en balans jag vill se. Jag orkar inte lyssna på folk som ständigt pratar om sig själva, och jag antar att folk inte orkar lyssna på mig hela tiden heller.

För övrigt så var jag inne i stan och träffade Thandi och hennes boifräänd nyss. Vi gick omkring på stan och snackade. Det var mysigt. Hon räddade min dag.

Det finns en person jag inte förstår riktigt just nu, en till person som jag bara vill träffa nu helst och en annan person jag längtar efter.
Jag är glad att vi pratade, det behövdes. Du är min vän.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar