2009-04-26

Nytt kapitel

Det är slut mellan mig och Martin. Alltså, vi har kapat de starkaste banden och är nu bästa vänner. Det känns bra. Det kommer bli bra. Sånt här gör ont men sår läker med tiden, önskar bara att man kunde spola fram tiden och må bra nu. Det känns ändå som att vi kommer bli väldigt nära, han har varit en stor del av mitt liv det senaste året och vi vill båda fortsätta vara nära varandra. Nu, till exempel, när jag kom hem från att ha träffat honom och vi gjort slut, så kände jag att jag blev jätteledsen och kände mig ensam och så, men då ringde jag honom och han hjälpte mig må bra igen. Han har inte försvunnit ur mitt liv, jag måste komma ihåg det. Jag kan fortfarande ringa honom och få stöd, såsom han kan ringa mig när han behöver något.
Jag kommer alltid att älska honom. Han var min första allt och den platsen han har förtjänat i mitt hjärta kan ingen ta ifrån honom.

Vi har middagsgäster men jag har inte visat mig. Planerar inte att göra det heller. Någon måtta får det vara på vad man klarar av.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar