2009-04-07

Söder Glöder

Det var jättemysigt att gå i stan med pappa igår. Vi gick till Vitabergsparken och tittade på alla söder-kidz som satt och hinkade öl och solade sig mot muren mot Sofiakyrkan. Det fanns också några blommor man kunde titta på.
Sedan gick vi bort till AH:s Glassbar. Min brors ex, Renée, jobbar där. Hon hade precis börjat, min kompis sa att de hade jättebra glass där så vi gick dit. Hallonsorbén var jätteegoood!!
Ska ta med Sonia dit idag, by ze wai.
När vi åkte upp i Skrapan höll jag nästan på att svimma. Hissen var ju ingen fara, den var utan fönster och 25 våningar gick på 15 sekunder. Det var det att man skulle gå upp två trappor själv för att komma upp till baren, och dom trapporna satt fast på en glasvägg som vätte utåt, så man var jättenära "kanten". Usch. Folk såg ut som myror. Tänk vad obetydlig man är egentligen, eller kanske inte? Bara en av alla 6 miljarder myror. Haha. Suckeerrs är vi allihopa.
Utsikten var jättefin. Söder ser lite ut som Paris, med alla takåsar. Påminde mig om Aristocats.

Nu är jag hemma hos Martin. Han åkte till skolan imorse, sen kom han hem igen och var jätteglad för att ingen var i klassrummet.. Jag sa att de kanske var i ett annat klassrum, men det hade han inte frågat. Han frågade sin kompis och han sa att de var just i ett annat klassrum. Haha. Nu åkte han i alla fall in igen för att han hade en klipptid. Han missar sin lektion för att åka och klippa sig, jag skulle aldrig boka en klipptid på skoltid. Men jaja. Folk är olika.

Tänkte också skriva ett inlägg lite senare om att jag är trött på att folk bara pratar om sig själv hela tiden. Så akta dig.

Den här dagen blir nog bra.

/inkzor

1 kommentar:

  1. vilken jävla skitunge du är som är precis där jag bor inte inte hör av dig? nä.. nu slutar jag läsa din blogg..

    /webtildas.blogg.se

    SvaraRadera