2009-09-15

Känsliga läsare varnas (mens-snack)

Fan vad jag hatar min livmoder just nu. Den bara strålar ut smärta i hela bäckenet, ryggen och till och med benen. Jag har ont i rumpan också. Känns som att jag ska skita på mig. Det är ju ungefär den här sortens smärta man ska känna när man har värkar, men mycket värre. Hur ska det gå? Jag kommer aldrig kunna föda barn. Sorry. Får adoptera en söt liten ryss, för då ser man inte direkt att barnet inte är mitt egentligen. Jag håller på att få brännskador på min mage för att jag värmt en sån här jävla havrekudde i micron som jag lagt på smärtzonen. Den luktar välling. Det är väl okej. Frick frick frick frick, double frick.
En bra sak är att jag har glömt bort att ha PMS för att jag haft så kul de senaste dagarna. Det är verkligen underbart att vara
(kär, märker man det?)
med alla nya människor jag lärt känna på Rytmus. Så härligt. Det är så lätt. Bara man har en öppen inställning till människor så är det så lätt.
Nu börjar havrekudden kallna, måste gå och värma på den igen. Sen ska jag kolla på scrubs. Mer än såhär blir det inte utav det här inlägget.

(Om det finns en gud så ber jag att du lyssnar nu. Snälla, låt det gå bra imorgon. Bespara mig en massa trams. Jag vill inget hellre.)


/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar