2010-01-12

Impulser

Jag har fått konstiga impulser som vanligt. Senaste var att jag såg en mannekäng-docka som var avklädd på åhléns. Fick lust att skrika AAAAHH!!! HON ÄR NAAKEN!! plus täcka mina ögon i ren fasa och sedan springa därifrån, bara för att irritera människor. Men så gjorde jag inte. Jag tror jag fick den impulsen för att jag innerst inne kände Saras närvaro. Hon brukar vara bra på att göra såna saker. Mycket riktigt, gick några meter och blev attackerad av en smurf med piercing i läppen och med en dude hängandes efter sig = Sara.

För några dagar sedan tryckte jag ner mina fingrar i en allmän papperskorg också. Slängde mitt gamla SL-kort men fick för mig att det skulle kunna vara bra att ha om man behövde visa det gamla för att få ett nytt på skolan, vilket inte stämmer men jag har typ halvt tvångstankar så jag tryckte ner mina fingrar där och grävde runt i frusna sopor på botten tills jag fann vad jag sökte. Sen luktade mina fingrar suspekt, en blandning av typ mint, tobak och någon rutten frukt, så jag blev ledsen och kände att allt var rätt ovärt.

Sen så fick jag ju impulsen att köpa grönt nagellack, men det var rätt värt ändå.

I klassrummen får jag alltid impulser och skriker ut något apropå det läraren säger som JAG tycker är jättekul för jag njuter av att skrika ut slumpmässiga saker. Kan inte ge något konkret exempel dock. Det ska jag försöka hitta.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar