2010-09-07

Tja Belgien

Taggar totalt på att Grön Ungdom anordnar en brysselresa den 1-5:e oktober.. Man behöver ge dem 300 spänn och stå för maten, annars betalar de boende och resa.. Äg! Vi ska åka tåg ner, och sen vandra runt i Bryssel och gå till Eu-parlamentet och prata om det. Är fett exited, har redan anmält mig. Hoppas Sonia gör det också. Jag har ju bott i Belgien i fyra år och det är alltid kul att komma tillbaka när man får chansen, kul att få upptäcka Bryssel lite på egen hand också.

Vet ni vad jag stör mig på? (Nehe, något mer?) Hunter-stövlar. Ett komersiellt jippo som dom med mycket pengar hängt på och nu har alla rika snobb-döttrar ett par. De är så jävla fula, inte alls speciella och kostar hur mycket som helst. Om ingen hade börjat marknadsföra dem hade de ju fortfarande varit fett lama och intetsägande, precis som de är egentligen. Jippo!

Ikväll blir det We Will Rock You på Cirkus. En musikal med bara Queen-låtar. Såg den i London med Martin och Joel, och det var bäst. Nu får vi gratis biljetter på skolan och det är ju också fetttt. Är faktiskt kvar i skolan. Ska dra, måste hinna äta.

/inkzor

3 kommentarer:

  1. Fan vad kul att du kommer till Belgien : D!!!

    SvaraRadera
  2. AAAAAAAHH PEPP!!! BELGIEEEN! Har gått runt och skuttat runt hela huset och sjungit "jaaag ska till beeelgieen, meeed kära iiingrid, jaaag ska till beeelgieen, det ska inte niiii" :D

    SvaraRadera