2009-09-20

Ätbeteende med mera

Har ni någon gång studerat folk när de äter? Jag tycker det är jättekul. När folk äter choklad på tunnelbanan ser de alltid så syndande ut, till exempel. De smusslar med chokladkakan och håller fingrarna på munnen när de tuggar som att de försöker dölja vad de just stoppade i munnen.
Folk attackerar verkligen äpplen. Det finns ingenting mer brutalt än att äta ett äpple. Stackars äpplen.
Beteende folk har när de äter snabbmat är äckligt. De trycker i sig den och dräller och skit. Hamburgare till exempel. Man kan_inte se snygg ut när man äter hamburgare, eller kebab för den delen också. Sås i mungipan och fullproppad mun. Likadant som med chokladbiten, folk trycker i sig den så snabbt som möjligt så folk inte ser vad man håller på med och sen låtsas de som om ingenting så avskyvärt passerat ner i deras magsäck. Det är så smärtsamt att titta på när de fyller munnen så effektivt som möjligt, folk är ju ofta sjukt hungriga när de vänder sig till snabbmat så det bidrar liksom. Sen upptäcker dom att halva innehållet i hamburgaren ramlat ut bakvägen för att de håller i den så hårt att de klämmer ut allt, så de liksom kikar under hamburgaren, mellan armarna som håller i den för att konstatera att halva innehållet ligger på brickan. Sen suckar de, genom näsan eftersom att munnen är fylld, sätter ner hamburgaren i pappersboxen, kommer tillbaka till verkligheten och torkar av händerna med en servett. Har sett det här så sjukt många gånger. Människors beteenden kan verkligen vara så underliga.

Tonåringar är så kåta på varandra. Det är helt sanslöst. Man blir ju galen av allt drama, tagga ner folks. Har bara gått på Rytmus i en månad och det är redan så. Men det är väl bra, så man får reda på var man har varandra rätt snabbt.

Visdomsord som kommit ur min mun de senaste dagarna:

"Egentligen vill man ju bara bli omtyckt."
"Tur att man kan vika benen på mitten."
"Lets make friendship, not love."

Så. Tjonamers.

/inkzor

3 kommentarer:

  1. Underbara iakttagelser! Har du sett mig äta äpple någon gång? Det ska ätas på ett mycket speciellt sätt. Först mitt på hela varvet runt, sen "botten" med fnaset, sen hela kärnhuset, gnask, gnask! Därefter "toppen" med stjälken (ja, ibland gnager jag i mig den också). Jag hade en gång en arbetskamrat som brukade uppmana mig att ta med ett äpple när vi fikade, så hon fick titta på när jag åt det! Kram från faster Elisabet

    SvaraRadera
  2. Åh, det kommer jag ihåg! Pappa är likadan, haha. Slurp, säger det, så är det bara pinnen som sticker ut från munnen som vittnar om att det faktiskt var ett äpple han åt.
    Kram faster! Kul att du läser.

    SvaraRadera
  3. fan vad du är underbar, bästa vän. älskar att läsa dina roliga inlägg. men du har rätt - man är ful när man äter hamburgare & tonåringar är kåtisar.

    SvaraRadera