2010-02-27

En liten historia

Att få pengar tillbaks är ett stort I-landsproblem, men det borde finnas något system för det. Hur får man pengar tillbaks på bästa sätt? Jag stör mig enormt på tårt-systemet. Först lägger dom tillbaka en sedel, sedan mynten och till sist kvittot i samma hand. Sen är man lämnad åt intet att försöka sortera dessa i plånboken samtidigt som man måste gå därifrån för att ge plats åt nästa kund i kön. Jag får lust att ba "BLUÄääh", kasta ner allt mot plånboken och hoppas på det bästa.
Så ska man liksom hälla ner mynten i myntfacket och alla bara landar utanför, och man böjer sig ner och ska plocka upp mynten och glömmer stänga myntfacket så då ramlar resten ner på golvet.

Men det är DÅ han kommer, drömprinsen!!! Han hukar sig graciöst ner på knä och tar upp mynten ett och ett, mycket snabbare än ditt desperata ihoprafsande och sträcker fram dem till dig i sin hand varpå du äntligen märker hans närvaro och förvånat reser dig upp i samma takt som han gör med mynten nu i din hand. Ni tar en fika, gifter er, får söta barn med gluggar mellan tänderna och rött hår och har ett underbart kärleksliv trots att ni båda får celluliter och fett hängande under armbågarna med åren.

I got carried away. Förlåt.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar