2010-10-21

Aldrig får man vara ifred

Mina nycklar är återfunna! Alva hade dom. Jag dansade lite av lycka och berättade sen att jag skulle till Berlin. "JAG VET. Kolla! Mitt läppstift har färgat av sig inne i korken på min vattenflaska och det går inte att få bort!! Hoppas det tar ner dig på jorden igen!!!", sa hon då. Då skrattade jag.

Jonas har blivit blockerad från facebookchatten, i den mån att han nu inte får länka något när han chattar med någon för att han spammade massa länkar till en kompis. Såhär står det när han försöker länka något nu:

"Du har blockerats från att skicka chattmeddelanden på grund av upprepad överanvändning av den här funktionen. Blockeringen kan kvarstå mellan ett par timmar och några dagar. När du får tillgång till den här funktionen igen ber vi dig att använda den med försiktighet. Ytterligare missbruk kan leda till att ditt användarkonto stängs av permanent. Besök vår sida med sida med Vanliga frågor om du vill ha mer information."
så där står det
samt:
"Blockering! Ditt beteende kan anses irriterande eller stötande av andra användare."

LÖKIGT! Hur kunde de veta? Anmälde någon? Övervakar de oss kanske? Storebror-samhälle alltså.

Imorgon ska jag köra finaste Moa på Nalen när hon är förband till The Terminal som har releasefest! Ska bli jättekul, Moa är bäst och det kommer bli kjempefint som hon skulle säga. Alla som är över 18, kom och kolla! Hundra riksdaler ger man, och man får lyssna på väldigt mysig musik.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar