2010-10-13

Hött

Jag är hemma igen, från att ha hämtat ut min mobil på lagning för andra gången den här månaden och GUESS WHAT, den fungerar inte! Det betyder att jag ska få en ny mobil vid denna lagning, och jag kan knappt vänta. Byta märke kanske man ska, till en Nokia kanske. NEJ JUST DET! Jag ska ju säga upp mig från telenor, det är vad jag ska göra. Och skaffa Comviq. Så var det. Tack.

Nu ska jag sticka ut och springa med min hund. Får se hur det går, har inte motionerat på säkert en månad. Ikväll ska jag på opera med Jonas. Mamma och jag skulle gå från början men hon är fortfarande sjuk så Jonas får bli stand-in. Intressant.

(Hur mäter man ett egenvärde? Är jag värd mer? Har det med saken att göra? Involverat alltså. Hm. Jag orkar inte. Jag fattar inte vad som krävs av mig. Önskar att någon kunde peka åt det håll jag vill gå.)

OJ MIN KLYSHA KOM UT SKA BA SLÄNGA IN DEN I LÅDAN BLAND KÖKSKNIVARNA IGEN.


/inkzor

2 kommentarer:

  1. Hej Ingrid,

    Vi på Comviq är glada att läsa att du funderar på att skaffa oss som din mobiloperatör. Om du är student och har Mecenat kortet kan vi tipsa dig om det riktigt billiga Kompis Student abonnemanget. Du betalar då endast 19 kronor per månad för abonnemnanget och får 3000 fria SMS till alla opertörer. Läs gärna mer på http://www.mecenat.se/studentrabatter/telefoni-och-bredband/telefoni/tele2_mobiltelefoni.

    Är du inte student men vill kunna ringa och SMSa billigt kan vi tipsa dig om vår abonnemangsform Snackis 19 öre http://www.tele2.se/mobilabonnemang/snackis.html.

    Med vänliga hälsningar

    Michaela Lindell, Comviq.

    michaela.lindell@comviq.se

    SvaraRadera
  2. Hej Ingrid,
    Vi i familjen Minna Svedberg är glada att du skriver att du ska byta till Comviq, eftersom det betyder att vi kan smsa dig gratis (vilket betyder många fler sms från mig eftersom jag är kroniskt pank). Själva ska vi skaffa oss en AJFON FYRA och ser mycket fram emot denna uppgradering. Vi undrar även hur det blir på fredag och du får gärna skriva svar via sms (även om vi inte kommer kunna svara).

    Med vänliga hälsningar (och massa pussar!)
    Minna Svedberg

    SvaraRadera