2010-03-23

!

Jag fikade med min mormor efter skolan i Sturegallerian. Jag har den bästa mormorn. Lovar. Vi var på ett asmysigt fik med stooora fina soffor som man bara sjönk ned i, men jag hade knappt råd att ens andas där. Tur att min mormor är givmild. Givmildheten, ack denna givmildhet. Fick ett par shorts efteråt som jag fick välja ut helt själv på Urban Outfitters. Gud vad glad jag blev! Ni förstår inte! Den här veckan har sugit så jävla hårt hittills! Jag vill bara fördriva tiden med att kolla på meningslösa filmer i min säng! Fortsätter skriva saker med ett utropstecken! Det är så kul! Man låter fett ansträngd genom hela meningen i huvudet! Och sista stavelsen i varje mening blir betonad!

Hittade den här på vägen hem på tunnelbanan. Visst är det att bekvämt att vägvisaren till Guds rike numera ryms i en liten broschyr som passar perfekt i fickan?


/inkzor

2 kommentarer:

  1. Min mamma sa alltid att jag skulle akta mig för farbröder som ville bjuda på godis eller som sa att dom hade en hundvalp hemma. Hon glömde varna för gubben som bodde under en regnbåge...

    SvaraRadera