2010-03-10

Lill-lördag

På fredag ska jag träffa Sonia. På fredag ska jag träffa älskade Sonia. (One more time for the ladies) På fredag ska jag träffa älskade älskade Sonia!
Det var imorgon Salem skulle spela på Bengebongebangbungbingplång aka Bengans, inte idag. Bra faktiskt, är ju ledig imorgon så då slipper jag stressa dit från skolan.
Ikväll ska jag hem till Sofia och det ska vara mys hela kvällen och långt in på natten eftersom vi, som sagt, är lediga imorgon. Loving it, ska jag säga dig. (barapapapa ajm löving itt)

Ni vet, vintern är liksom fel. Sommaren är rätt och man överser med vintern för man vet hur bra världen kan vara när det är sommar, då allt är som det ska vara. Varmt och livfyllt. Jag börjar tröttna på att överse med vintern nu. Tur då att det börjar bli vår. Imorse sken solen så mycket att is och snö smälte och droppade från taken. Min själ smälte också lite.

Nu ska jag fixa mig fest-fräsig (hej sara är alltid festfräsig). Fast jag orkar inte byta kläder. Ska bara stå i mitt rum för mig själv och gå lite från sida till sida och köra några häftiga armrörelser till det för att värma upp mina dance-mooves! Kanske snurrar någon gång också. Men det är jobbigt för då blir man snurrig.


Titta vad fint. Romeo och Julia.
/inkzor

1 kommentar:

  1. På fredag ska jag leka med världens bästa tjej. Fan vad lyckligt lottad jag är, och SHIT JAG HAR MASSOR ATT BERÄTTAAAA.

    Ha så kul med Sofia, hälsa från mig!
    Pussen <3333

    SvaraRadera