2010-06-28

Springer ens hollywoodfruar någonstans någonsin?

Jag skulle aldrig vilja bli fotbollsspelare. Stört krävande, de springer tvärs över planen konstant med de kliv stora som de svenska hollywoodfruarnas när de springer till plastikkirurgens botox-rea. Fett med andra ord. Att träna arn i flera veckor, ja, månader och sedan spela en match som inte håller på i mer än två timmar och sen är det över. Man lär ju vara död dagen efter, som dom springer liksom. Men dom är duktiga, ja det är dom, trots att det dom håller på med inte riktigt har någon poäng. Som sagt så har ingenting det om man ser på det objektivt.

Och detta konstanta surr som kommer ur TV-apparaterna, alla horn som blåser. Allt blir ett tjockt ljud av en tjock ton som ljuder ut i VM-fansens vardagsrum. Ogillar det starkt. Ville, mormors gubbe, kollar men nu tröttnade han så jag ska nog kolla på Family Guy strax. Idag åkte vi till Grundsund och handlade mat, kollade in i Didrikssons som säljer kläder för seglarmänniskor med bredrandiga tröjor i rött och vitt och krage på det och gick omkring lite mer och kollade omgivningarna. Det ser ut som förr, klipporna är lika vackert gråa i kontrast mot det blåa havet. Solade imorse, det gick relativt bra. Är inte så bra på att sola, det är tråkigt och jag blir bara röd i alla fall. Nu ikväll har vi lagat middag och jag bakade sen muffins med citron i som blev lite torra men det är okej.

Har ännu inte tagit kontakt med Linn eller grannungdomarna. Det är läskigt. När man var liten gick man fram och sa hej, nu sitter man vid datorn och säger nej. Höhö.

Dagens ord: Prova och Pröva. Vad är skillnaden på dessa tu? För mig betyder de samma sak.

/inkzor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar