2010-06-30

jaaaaa...! Hjärtligt välkomna till Fråga Bertill

Det är liksom ganska lugnt här. Knivdramat igår kväll var en stor grej, mormor kom in i badrummet när jag precis hade klivit ur duschen och letade halvt hysteriskt efter plåster eftersom hennes gubbe Ville hade skurit sig i fingret med en kniv. Jag blir liksom stressad när jag inser att jag måste hinna med att äta middag och kolla på Family Guy innan jag går och lägger mig vid elva, och då är klockan liksom sex på kvällen. Att jag sitter och pratar med mormors väninnas dotter som är runt 40 om hennes företag som gör dom där reflexerna i olika former, t. ex döskallar och hjärtan, gör inte vettighetsnivån högre. (att sedan fortsätta fika-rundan med att träffa mormors gråhåriga trädgårdsgubbe som har jobbat här i 20 år och då diskutera hur lik jag är min mor när jag vet att han haft en crush på henne sedan han började jobba här känns inte heller bra)

Idag fyller min mamma år, grattis fina mor! Hon är i Köpenhamn på väg hem och jag är här, inget är som det ska vara. Träffar henne på fredag.
Här har vi inte badat, det är molnigt och blåsigt. Men det är sånt där kis-väder eftersom solen lyser igenom molnen delvis. Vi ska idag åka in till Uddevalla och äta lunch, sen drar vi till köpcentret Torp och shoppar. Först ska vi dock mala grenar i en sån där maskin som maler grenarna till flis som det sedan flyger ur maskinen på andra sidan.



ECLIPSE HAR KOMMIT UT OCH NÄR FÅR JAG SE DEN?? Ska vara min prio 1 att se den när jag kommer till Stockholm, om det så är det sista jag gör. SONIA. Vill du se den med mig den 5e juli?

Dagens ord: Uvesa, så som reportrar på nyheterna, och min egen mamma, uttalar landet U.S.A.

/inkzor

1 kommentar: